Even voorstellen: Paul

even voorstellen paul

Paul Looijestijn

aspirant secretaris
paul@nanai.nl

Even Voorstellen… mijn naam is Paul Looijestijn en ik ben momenteel 51 jaar oud. Ongeveer zeven jaar geleden maakte ik kennis met NANAI toen ik mijn vader, Johan, vergezelde naar een NANAI-dag. Deze kennismaking leidde ertoe dat ik mij ben gaan verdiepen in de doelstellingen van de NANAI en begon met het lezen van artikelen en het bekijken van documentaires over inheemse volkeren. De geschiedenis en de omstandigheden van deze volkeren raakten me diep.

Ik werd al snel donateur en meldde mij als vrijwilliger aan om bij te dragen aan de missie van NANAI. Sindsdien ben ik bijna altijd aanwezig op de verschillende locaties waar NANAI aanwezig is met een stand.

Door mijn inzet voor NANAI draag ik mijn steentje bij om de inheemse volkeren van vandaag te ondersteunen via deze prachtige stichting. Om het in het Engels te zeggen: To make some wrongs right (om enkele onrechtvaardigheden recht te zetten).

Naast mijn werkzaamheden als aspirant secretaris zal ik mij ook bezighouden met social media en als coördinator van de vrijwilligers.