HELP MEE!

Adverteren

Steun de Noord-Amerikaanse indianen en promoot je bedrijf!

Wil je jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij een geïnteresseerd publiek en tegelijkertijd bijdragen aan het ondersteunen van indiaanse projecten? Overweeg dan om te adverteren in ons NANAI Notes Magazine! Als stichting hebben we financiële steun nodig om onze indiaanse projecten te ondersteunen, en jouw advertentie kan daarbij helpen.

Ons magazine verschijnt twee keer per jaar met een oplage van 750 stuks en biedt een waardevol podium voor diverse advertenties. Door te adverteren draag je bij aan het dekken van onze kosten, waardoor we meer geld kunnen besteden aan het ondersteunen van de Noord-Amerikaanse indianen.

Word een deel van onze missie en bereik een grote en betrokken doelgroep door te adverteren in ons magazine. Voor slechts €25 per jaar kun je al adverteren!

Bovendien voegen we de link van je bedrijf toe aan onze website onder de sectie ‘Samenwerkingen’.

Ook belangrijk om te vermelden is dat de NANAI een ANBI-status heeft, wat betekent dat jouw donatie fiscale voordelen kan opleveren. Lees hierover meer via Doneren – Stichting Nanai

Het eerstvolgende nieuwe magazine wordt half juni 2024 verwacht. Lever jouw advertentie in vóór 7 mei 2024 en je kunt nog dit jaar adverteren in ons NANAI Magazine.

Voor meer informatie en om je advertentieruimte te reserveren, neem contact met ons op via info@nanai.nl. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en de indianen te ondersteunen.

Komt hier ook jouw advertentie te staan?

Je kunt natuurlijk ook ‘gewoon’ doneren!