AGENDA

ZONDAG 11 DECEMBER 14.00-17.00

FIRST NATIONS EXPOSITIE EN RONDLEIDING CANADESE BEGRAAFPLAATS IN HOLTEN.

Speciaal voor de NANAI donateurs en andere geinteresseerden bieden wij op zondag 11 december om 14.00 een rondleiding aan met uitleg over de huidige expositie “de rol van de First Nations bij de bevrijding van Nederland”. Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door Berry & Yvonne Swarthoff van Canadees Restaurant Mondani en Berry zal deze dag ook aanwezig zijn om de achtergrond te vertellen van de mooie items die ze beschikbaar hebben gesteld voor deze expositie.

Na de rondleiding van de expositie zal vrijwilliger Edwin van der Wolf van het Informatiecentrum een rondleiding geven op de begraafplaats en de First Nations en Metis bezoeken die er begraven liggen.

Er zijn geen kosten voor de rondleidingen maar we vragen wel een vrijwillige bijdrage/donatie voor aan het Informatiecentrum, je kunt daar ook met een QR-code geld overmaken.

GRAAG AANMELDEN VIA INFO@NANAI.NL

Na afloop is het mogelijk om te gaan eten bij Canadees Restaurant Mondani in Lochem, je dient hiervoor zelf te reserveren en dit is ook op eigen kosten, meer info www.mondani.nl

Link naar het evenement op Facebook met meer info : https://www.facebook.com/events/511452793985849

Meer info over deze evenementen kunt u vinden op onze website nanai.nl, op Facebook, of u kunt bellen naar Suzanne Nieuwland via 06 – 14712024 of e-mailen naar suzanne@nanai.nl