First Nation kunstwerk aangeboden aan het Informatiecentrum van de Canadese Begraafplaats (ICB) in Holten.

kunstwerk holten

First Nation kunstwerk aangeboden door de First Nation familie Underwood ter ere van hun op 17-11-1945 overleden stamlid Edward Underwood graf 6-E 2.

In herinnering aan Edward Underwood. Graf VI.E.2. De familie van Edward, die overleed op 17 november 1945, heeft een kunstwerk aangeboden aan het informatiecentrum van de Canadese Begraafplaats in Holten. De familie Underwood is een First Nations familie van de Tsawout Band uit Saanichton op Vancouver Island, British Columbia. Het kunstwerk is gemaakt door First Nation en tevens stamlid Doug LaFortune. Het heeft een waardige plaats gekregen in de gang van het informatiecentrum. Op de foto ziet u de aanbieding van de schilderij door Dr. Bettina van Hoven, verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen en contactpersoon van de Tsawout Band in Nederland. Rechts de heer Edwin van der Wolf die namens het informatiecentrum het doek in ontvangst nam.

Tekst kunstwerk Edward Underwood

Dit kunstwerk is aangeboden aan alle ICB vrijwilligers door de First Nations familie Underwood van de Tsawout Band uit Saanichton op Vancouver Island British Columbia ter ere en nagedachtenis aan hun overleden stamlid First Nation Edward Underwood graf 6-E-2.

Het kunstwerk is gemaakt door First Nation en tevens stamlid Doug LaFortune.