Donatie voor “We Will Remember Survival School”

Donatie voor “We Will Remember Survival School”

Op 26 februari organiseerde het Warrior Women Project (WWP), op uitnodiging van Dakota AIM Matriarchs, een reünie van de afgestuurde van “We Will Remember Survival School”. De bijeenkomst vond plaats in Rapid City om de 50ste verjaardag van de school te vieren.

survivalschool

De NANAI heeft een bedrag van $2.500 gedoneerd speciaal voor de dit belangrijke historische project “We will remember Survival School”. Door de interviews en groepsdiscussies blijven de verhalen en geschiedenis bewaard voor de toekomstige generaties. De dag werd afgesloten met een speciale ereceremonie en diner voor medeoprichter van de school, Madonna Thunderhawk. We zijn dankbaar dat we dit hebben kunnen doen, we willen hierbij iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt, ook mede namens WWP bedankt!

“We did not have a grant supporting this effort and so many generous supporters stepped in to make this happen. We want to thank NANAI (nanai.nl – The Netherlands Association for North American Indians) who have supported the movement since the 1970s”

strugglesolaridity

Ga naar de website van Warrior Women voor meer info!

Bekijk hier de video van Madonna Thunderhawk waarin de oorsprong van de school wordt uitgelegd en het belang van deze bijeenkomst.

Bekijk hier de video van Madonna Thunderhawk waarin de oorsprong van de school wordt uitgelegd en het belang van deze bijeenkomst.