Première van de film “Killers of the Flower Moon”

Zondag 15 oktober 10.30 première in Amsterdam

Afgelopen zondag waren we met een klein gezelschap van de NANAI uitgenodigd bij de première van de film ‘Killers of the Flower Moon’ in het Tuschinski theater in Amsterdam. Namens de NANAI waren ook special guests Henk Schiffmacher, zijn vrouw Louise van Teylingen en Alaska native elder Joseph Allockeok Komok jr aanwezig. De film duurt 3,5 uur maar je bent vanaf begin tot het einde geboeid….een heel heftig en waargebeurd verhaal over de moorden op leden van de Osage Nation, ook wel bekend als de reign of terror. Heel goed om te zien dat het verhaal van de Osage nation op deze manier verfilmd is…echt een aanrader om naar toe te gaan!

Vanaf 19 oktober te zien in de bioscoop.

Bekijk de after movie