Inzamelingsactie stichting NANAI 50 jaar

De NANAI bestaat 50 jaar en dat willen we graag groots vieren, en hiervoor hebben we jullie hulp nodig!
We willen graag uit elke voorzitters periode een indiaanse gast uitnodigen, dus 1 gast uit de periode van oprichtster Maria van Kints, 1 gast uit de voorzittersperiode van Leo van Kints en 1 gast uit de periode van Suzanne Nieuwland, en hiervoor hebben we geld nodig. Daarnaast willen we ook indiaanse gasten uitnodigen die kunnen optreden en workshops geven zodat we meer kunnen leren over de cultuur en tradities. Hoe meer geld we kunnen inzamelen hoe meer indiaanse gasten we kunnen uitnodigen.
Op zondag 1 oktober is de NANAI dag bij het Fletcher Hotel de Wageningsche berg in Wageningen, iedereen is hierbij welkom.
Zaterdag 30 september zullen waarschijnlijk de workshops plaatsvinden.
Wil je ons helpen, kom dan in actie en zamel geld in de voor de NANAI bijvoorbeeld via : * sportieve acties * inzamel acties * creatieve acties * bedrijven acties * school of verenigingsacties
Jouw donatie maakt een verschil, ongeacht het gedoneerde bedrag, alle beetjes helpen. Alvast bedankt voor je steun.
Je kunt ook doneren via onze doneerknop op de website of het overmaken naar NL34TRIO0197946453 tnv stichting NANAI.
Wist je dat de NANAI een ANBI status heeft en dat betekent dat je steun aan ons belastingvoordeel kan opleveren. Je kunt namelijk jouw giften aan de NANAI onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de belasting.
Hieronder meer informatie over NANAI, Nederlandse Actiegroep Noord Amerikaanse Indianen, kijk ook eens op onze website www.nanai.nl
Onze missie sinds 1973…
1. Informatie verstrekken aan het Nederlandse publiek over de huidige situatie van de indiaanse volken van Noord-Amerika.
2. Morele en politieke steun te verstrekken aan de strijd van Noord-Amerikaanse indianen voor hun politieke en culturele zelfbeschikking.
3. Financiering van projecten die door Noord-Amerikaanse indianen zelf zijn opgezet De donaties worden zonder extra kosten door Facebook verwerkt.