Ga jij met ons mee?

nativeamericanweekend

We willen met een klein gezelschap naar het Native American weekend in het western stadje El Dorado in Templin (Duitsland). Tijdens dit Native American weekend komen er ongeveer 10 indiaanse gasten over uit Amerika en Canada, zij zullen diverse shows en optredens geven. Vorig jaar waren bijvoorbeeld Michelle Reed, Lowery Begay, Kevin Dust, Adrian Harjo en Ascension Harjo hier ook bij aanwezig en Kendall Old Elk organiseert dit hele weekend samen met zijn vrouw en dochter. Het plan is om donderdag 18 mei (Hemelvaart) gezamenlijk te vertrekken en dan zondag 21 mei weer terug naar Nederland te rijden. Het is mogelijk om samen met ons in een busje mee te rijden of met eigen vervoer. In de western stad El Dorado kun je ook overnachten en er is voldoende gelegenheid voor eten & drinken. De totale kosten zijn nog onbekend, we zijn nu vooral nog aan het inventariseren hoeveel mensen er met ons mee willen en aan de hand daarvan kunnen we een all-in prijs gaan bepalen. Lijkt het je leuk om met ons mee te gaan vul dan het onderstaande interesse formulier in, dan nemen wij zsm contact met je op.

Meer informatie over dit weekend kun je vinden via : https://www.eldorado-templin.de/native-american-weekend-1/

Geef aan of je interesse hebt in dit weekend.

(vul het formulier in)

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
Telefoonnummer