Zondag 12 juni 2022 ‘kleine’ Nanai-dag

Het is alweer een tijd geleden dat we elkaar hebben kunnen ontmoeten. Nu het weer kan hebben we dit jaar zelfs twee NANAI dagen gepland. De eerste is al snel en mede ingegeven doordat er een aantal indiaanse dansers in Europa zijn voor optredens. We noemen dit een ‘kleine’ NANAI dag.
De locatie is het Canadese restaurant Mondani in Lochem.

Onze indiaanse gasten zullen diverse keren optreden, we vertonen een film over Leonard Crow Dog uit 1974 die de NANAI heeft laten digitaliseren, er is een lezing over een First Nation die is gesneuveld tijdens WOII en begraven ligt in Holten, er is een kleine markt en je kunt er natuurlijk heerlijk eten & drinken. De toegang is gratis en er is voldoende parkeerplek in de buurt, het treinstation is ongeveer 700 meter lopen vanaf het restaurant.

Deze dag is speciaal voor al onze NANAI donateurs/leden en alle andere geïnteresseerden!

Voor informatie en actuele informatie hierbij de link naar ons evenement.