Nieuw boek Serv Wiemers: Indianen, Beelden van een niet-verdwenen volk.

Van jongs af aan heb ik een passie voor indianen. De oorspronkelijke bewoners van Amerika hebben een belangrijke boodschap: wij zijn er nog & wij zijn er omwille van het behoud van Moeder Aarde. Die boodschap wil ik uitdragen. Soms met verhalen; nu met beelden.

Tijdens de reizen die ik heb gemaakt naar stammen op de Noord-Amerikaanse prairies maakte ik foto’s van hun traditionele, kleurrijke cultuur. Die cultuur is geen historisch museumstuk en zeker niet verdwenen. De indiaanse cultuur leeft.

Dit boek bevat unieke portretten van trotse mensen. Van de volken die model stonden voor talloze films en (strip)boeken. Een aantal van mijn foto’s van indianen verscheen eerder in Volkskrant Magazine, HP/De Tijd en Yoga Magazine. Nu gebundeld in een hardcover boek van 176 pagina’s.

“Een schitterend koffietafelboek met een krachtige boodschap.”

Reis met mij mee naar de wereld van de indianen!