Anbi Status

Goed nieuws!

De NANAI heeft vanaf 1-1-2019 de ANBI-status. Dit wil zeggen dat de Belastingdienst de NANAI beschouwt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De NANAI is hierdoor vrijgesteld van het betalen van belastingen over schenkingen en erfenissen. Je geld wordt dus helemaal gebruikt om ons werk te steunen! Meer over ANBI vind je op www.anbi.nl

Doneren met belastingvoordeel

Dat de NANAI beschikt over een ANBI-status, is ook voordelig voor u als donateur. U kunt namelijk uw giften aan de NANAI onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de belasting.

Uw gift is aftrekbaar wanneer:

  • Het gaat om giften aan instellingen van algemeen belang
  • Het totaal van alle giften (u mag giften aan de NANAI en andere goede doelen combineren) in één belastingjaar tussen de 1% en 10% van uw verzamelinkomen bedraagt
  • Het totaalbedrag van alle giften samen minimaal € 60,- bedraagt

Kijk voor meer informatie over het voordeel van het doneren aan een goed doel met een ANBI-status, op de site van de Belastingdienst.

De gegevens van de NANAI

Hieronder vindt u de gegevens van de NANAI die u wellicht nodig heeft bij het doen van een gift, het opnemen van de NANAI in uw testament of het instellen van een periodieke schenking aan de NANAI.

Officiële naam: Stichting N.A.N.A.I. (Nederlandse Actiegroep Noord Amerikaanse Indianen)
RSIN nummer: 816141204
KvK-nummer: 41127182
Contactgegevens: Simone de Beauvoirstraat 41, 3207 MA Spijkenisse
Telefonische bereikbaarheid: via 06-14712024

Bereikbaarheid via e-mail: info@nanai.nl

Share This Post