Logo_def_klein
boven_foto
Nieuwsbrief NANAI December 2019

De nieuwe NANAI notes is uit!

Wist je dat je al donateur kunt worden voor €20 per jaar? Je ontvangt dan 4x per jaar onze digitale nieuwsbrief en 2x per jaar de Notes per post.

Een kijkje nemen in onze Nanai Notes? Dat kan. Klik op deze link. (alleen de eerste 4 pagina's).
Nanai Notes najaar 2019
NANAI krijgt ANBI-status
De NANAI heeft vanaf 1-1-2019 de ANBI-status. Dit wil zeggen dat de Belastingdienst de NANAI beschouwt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De NANAI is hierdoor vrijgesteld van het betalen van belastingen over schenkingen en erfenissen. Uw geld wordt dus helemaal gebruikt om ons werk te steunen! Meer over ANBI op www.anbi.nl .
golf_rood_zwart

Heeft u onze nieuwe website al gezien?

Typisch-M maakte voor ons een nieuwe website, waarin het nieuwe logo goed tot zijn recht komt.
mockupworld-website
golf_rood

Western Experience 2020

Op 25 en 26 januari wordt alweer de 25e editie van de Western Experience in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch gehouden.

Net als vorig jaar is er een hele hal gewijd aan Native American Culture, met Native American Dancers, workshops, American Indian Dogs en knutselen en kleuren voor de kinderen (kleurwedstrijd: win een kleurboek uit Amerika!)

Voor de 25e editie komen er ook een aantal dansers terug die al eerder op de WE waren, waaronder Medicin Sky Bear, Kenny Donaghey, Fernando Cellicion en Florentine Johnson. Kijk ook eens op de facebookpagina van de Western Experience Native Dancers!

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid voor kinderen om voor te lezen aan een voorleeshond. Speciaal voor deze gelegenheid stellen Bear Claw Native Arts & Crafts + Typisch-M Grafische Vormgeving een voorleesboekje beschikbaar. Dit boekje is in beperkte oplage gedrukt en kan ook gekocht worden! De kosten zijn € 2,50 per boekje (exclusief verzendkosten). De winst op dit boekje gaat naar de stichting NANAI. U kunt het boekje hieronder vast reserveren!

voorlezen
Logo Western Experience - promo video - 1920px breed
De NANAI is ook weer aanwezig met een stand met diverse boeken, sieraden en informatie in de Natives& Culture hal.
golf_rood_2
TOP 3 PROJECTEN 2019
TOP 3 van de projecten die we dit jaar gesteund hebben:
  1. Henry Red Cloud € 4.608,75
  2. Leonard Crow Dog € 2.532,13
  3. Tasha Nez € 1.529,48
We willen iedereen bedanken voor hun donaties want zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen!
Via de site kunt u ook doneren aan het project van uw keuze! (Klik op de foto's op meer te weten te komen over onderstaande projecten).
crowdog-1
tasha-1
HenryRedCloud-1
golf_zwart_2

Nog 2 plekjes vrij - Medicine Bag Workshop!

Traditionele medicine bag workshop met Michelle Reed op 19 januari 2020 van 12.00-14.00. Georganiseerd door BearClaw Native Arts & Crafts, Simone de Beauvoirstraat 41, 3207 MA Spijkenisse.
michelle
golf_zwart

TIP!

American Indian Christmas CD Jana Mashonee


Kerst CD met 10 kerstliederen in 10 verschillende Native talen... Winter Wonderland in Ojibwe. Daarbij speelt Jana op deze plaat ook fluit.
jana
golf_geel
PowerPoint-presentatie
golf_zwart_2

Vergeet niet uw donatie voor 2020 over te maken!

Je kunt het bedrag van €20 overmaken naar onze bankrekening NL34TRIO0197946453 tnv Stichting NANAI en onder vermelding van je naam, adresgegevens en emailadres (of klik op onderstaande link!)
golf_zwart
banner
Logo_def_klein_200
facebook 
MailPoet