Golden Eagle25 augustus 2016 – Noordwest Amerika met als middelpunt Vancouver island.

Op onze reis site staat uitgebreide informatie over deze reis. U kunt nog mee als u wilt. De totaalprijs is afhankelijk van je persoonlijke uitgaven en de kosten van de vliegreis, maar zal ongeveer 3500 Euro zijn voor 18 dagen uit en thuis.

 

Al sinds 2001 horen bij onze voorlichting ook trips die we maken naar de VS, waarbij we plaatsen bezoeken die voor de Indiaanse geschiedenis, cultuur en tradities belangrijk zijn. Maar ook een bezoek aan de ‘toeristische’ trekpleisters ontbreekt dan niet.

25 augustus 2016 gaat een groepje met zeven of acht personen naar Vancouver Island en omstreken. We bezoeken dan de culturen van de totempalen, walvisjagers, kano bouwers enzovoort. Er kunnen zich nog maximaal twee personen aansluiten. Kijk op onze reis site voor meer informatie.

Hier staat alle informatie en regelmatig worden er nieuwe berichten die betrekking hebben op deze reis toegevoegd. Ook staat er een verslag van bovenstaande reis. We reizen met een kleine groep in één of twee minivans, en logeren in beschikbare motels of cabins. Soms eenvoudig en soms wat luxer.

De kosten van de reis zijn enigszins afhankelijk van het aantal deelnemers en de eigen bestedingen. De kosten van de rondreis zijn voor Canada ca 110 Euro per dag. De Amerikaanse dollar is duur voor ons, vandaar dat de kosten per dag ca 120 Euro zijn. Hierin zijn inbegrepen het vervoer onderweg in comfortabele Mini Vans, de motel-kosten, de kosten van Nationale Parken en eventuele betaling van gidsen.

NIET inbegrepen zijn de vliegkosten naar de startplaatsen,  Denver, Portland, Seattle of Vancouver en de maaltijden onderweg plus zakgeld. De vliegreis is in principe de verantwoording van de deelnemer. Het blijkt regelmatig dat deelnemers de rondreis soms combineren met bezoek aan familie of vrienden, of ze plakken er privé nog een weekje aan vast.

Heeft u interesse in zo’n reis en wilt u een volgende keer mee, laat het even weten via het contact formulier of email. We houden u dan op de hoogte van volgende reizen.Laat ook even weten in welke reis u interesse heeft, Noordwesten of Zuidwesten. Het Zuidwesten is heel populair. Er zijn daar nog veel overblijfselen te vinden van vroegere ‘indiaanse’ culturen.