Hieronder de link naar de Nanai Notes najaar 2016. Dit is de 16 oktober special. Hierin staat uitgebreid het programma en informatie over de lezingen en de gasten. Het was een geweldige dag met ongeveer 350 bezoekers. Veel meer dan we hadden durven denken. 
De Nanai Notes winter 2016/17 komt eraan. Wil je deze Notes (digitaal) ontvangen, stuur dan even een berichtje.
Hierin staat een uitgebreid verslag van de Nanai Indian Experiënce, Een verslag van de Golden Eagle reis naar Vancouver Island, Veel informatie over de demonstraties van de Lakota uit Standing Rock tegen de aanleg van een pijpleiding en verslagen van de lezingen die op 16 oktober werden gegeven.

notes-najaar-2016-dig

We noemden deze dag de Indian Experiënce omdat we een verwijzing wilden naar de Western Experiënce waar we de afgelopen 21 jaar jaar met veel plezier een grote informatie/verkoopstand hadden.

Dit jaar geen Western Experience voor de NANAI

We hebben besloten dit jaar niet deel te nemen aan de WE. De voorbereidingen en de beurs zelf kosten zoveel tijd en geld dat het niet meer de moeite waard is. Daarbij is de beurs veranderd in haar opzet. De speciale indianenhal is er niet meer. Er traden de laatste keer nog wel een paar keer indianen op, maar verder was het lijndansen en meer lijndansen. De herrie was zo enorm dat we onze gasten/klanten nauwelijks nog konden verstaan. Het is voor ons dus tijd om te stoppen. Op verzoek van o.a. Bearclaw arts & crafts besloten we om te zien of we de donateursdag konden uitbreiden tot een klein alternatief van de WE in Den Bosch. Dat hebben we gedaan op 16 oktober in Soest. De belangstelling was geweldig en wie weet kunnen we hier een terugkomend festijn van maken.
De openingsceremonie van de Nanai Indian Experiece op 16 oktober, waaraan zo’n 250 mensen, waarvan velen met eigen drum, deelnamen.